You are currently viewing IPA-mentes székhelyszolgáltatás Csomádon

IPA-mentes székhelyszolgáltatás Csomádon

Ha céges székhelyet keres adóoptimalizálás céljából, cégünk az Ön rendelkezésére is áll IPA-mentes székhelyszolgáltatással, Csomádon!

Egy vállalkozás számára a nyereségesség elérése és megtartása, majd a nyereség növelése a legfontosabb – sőt, mondhatni az egyetlen – cél, ehhez pedig számos tényezőt kell figyelembe venni. Az adóoptimalizálás az egyik ilyen tényező, ami segíthet a nyereségesség megőrzésében és a bevétel növelésében.

Az egyik legkönnyebb módszer ehhez a vállalkozás székhelyének áthelyezése egy olyan településre, ahol nem szükséges iparűzési adót fizetni. Számos előnnyel járhat az IPA-mentes székhelyszolgáltatás kihasználása, és nem is lehetetlen feladat, hiszen hazánkban közel 300 olyan település van, ahol nem kell iparűzési adót fizetni – ilyen Pest vármegyében Csomád is. Az iparűzési adót a helyi önkormányzat veti ki, a mértéke jellemzően 0 és 2% közötti, de Csomádon 0%, tehát azok a vállalkozások, amelyek a székhelyüket ide jelentik be, mentesülnek az IPA befizetése alól.

Ez azonban még nem elég, vagyis nem elegendő a igénybe venni egy IPA-mentes székhelyszolgáltatást, ugyanis az adott terület önkormányzatának bérleti díjat kell fizetni, és az illetékessége alá tartozó területen gazdasági tevékenységet is kell
folytatni, azonban egy másik önkormányzat alá tartozó területen nem lehet a vállalkozásnak telephelye. Abban az esetben, ha az iparűzésiadó-mentes településre bejelentett székhely mellett más településen is telephelye van a cégnek, az IPA alapját az illetékes önkormányzatok között meg kell osztani.
Mielőtt adóoptimalizálás céljából igénybe venné székhelyszolgáltatásunkat

Csomádon, gondolja át a következőket:

  • Mennyi jelenleg az iparűzési adója?
  • Van-e a cégének telephelye, vagy fióktelepe Csomádon kívül?
  • Mivel foglalkozik a vállalkozása?

Ha e kérdések megválaszolása és a fentiek figyelembevétele után úgy dönt – és a könyvelője is helyesli a döntését –, hogy igénybe veszi IPA-mentes székhelyszolgáltatásunkat, és bővebb információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!